Пошук товарів

Офтальмологічний віскоеластичний матеріал CrownVisc® 1,6%

для хірургічних втручань в області передньої камери ока.

Характеристики:

  • pH:6,0–8,0
  • Об'єм:1,5 мл
  • Концентрація:16 мг/мл (1,6 %) натрію гіалуронату
  • Спосіб отримання:Біоферментація
  • Молекулярна маса:1.1 – 2.6 млн дальтон
Всі характеристики

Опис

CrownVisc 1,6% – ідеальний помічник для операцій на передньому відрізку ока. Швидко видаляється з передньої камери ока і залишається прозорим протягом всієї операції.

ХАРАКТЕРИСТИКИ: CrownVisc 1,6% гіалуронат натрію – природний полісахарид, компонент екстрацелюлярного сполучнотканинного матриксу, який є фізіологічним компонентом внутрішньоокулярної рідини. Осмолярність препарату CrownVisc 1,6% близька до осмолярності внутрішньоокулярної рідини. Гіалуронат натрію є біополімером, отриманим методом біоферментації бактерій, належить до класу глікозаміногліканів.

Має достатню молекулярну вагу, високо очищений і володіє фізичними та реологічними властивостями, корисними для хірургії. Гіалуронова кислота є біологічною та біосумісною речовиною. Віскоеластичні властивості CrownVisc 1,6% забезпечують змазування, підтримку та захист очних тканин під час проведення очних хірургічних операцій. CrownVisc 1,6% утворює тонкий захисний шар на очних клітинах і тканинах та полегшує імплантацію штучного кришталика. CrownVisc 1,6% не містить консервантів. Завдяки високій розчинності у воді CrownVisc 1,6% легко видаляється після закінчення операції шляхом промивання та аспірації.

ПОКАЗАННЯ: Під час хірургічних втручань в області передньої камери ока, зокрема операцій для лікування катаракти (встановлення трансплантатів кришталика), встановлення трансплантатів рогівки та операцій з приводу глаукоми.

Додаткова інформація

pH

6,0–8,0

Об'єм

1,5 мл

Спосіб отримання

Біоферментація

Молекулярна маса

1.1 – 2.6 млн дальтон

В'язкість

80,000–14,000 мПа-с

Осмоляльність

270–400 мОсм/кг

Класифікація

Дисперсний

Канюля

25Ga

Характеристики:

  • pH:6,0–8,0
  • Об'єм:1,5 мл
  • Концентрація:16 мг/мл (1,6 %) натрію гіалуронату
  • Спосіб отримання:Біоферментація
  • Молекулярна маса:1.1 – 2.6 млн дальтон
  • В'язкість:80,000–14,000 мПа-с
  • Осмоляльність:270–400 мОсм/кг
  • Класифікація:Дисперсний
  • Канюля:25Ga

Вам також може сподобатися…